Logo

Kylling i karry og kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kyllingekød i tern
3 fed finthakket hvidløg
3 spsk karry
1 løg i skiver
1 rød chili i skiver
1 stilk knust citrongræs
Salt og peber
1 dl kokosmælk
300 g blancheret sød kartoffel i tern
 
Marinade:
2 spsk hvidløgsolie
1 finthakket rød chili
2 spsk stødt karry
 
Marinade. Bland ingredienserne hæld dem over kyllingen og lad den trække i 1 time.
Sauter hvidløg, karry, løg, chili og citrongræs i 2 minutter.
Tilsæt kylling, salt, peber og sukker og sauter endnu et par minutter. Tilsæt så kokosmælk og kartoffel og lad retten småkoge i yderligere 10 minutter til kylling og kartoffel er mør.
Server godt landbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsslaw og frikadeller med tranebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza Kebab med salatEn klassiker hos den lokale pizzamand; pizza med salat og dressing. Nogle elsker dem,...
• Grillede kalkunrullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage - skøn opskriftEn let og frisk dessert som de fleste vil sætte pris på. Her får du en opskrift på en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os