Logo

Kylling Karahi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kylling
350 g løg i skiver
150 g hakket hvidløg
100 g ingefær
300 g hakket tomat
2 tsk chili pulver (sød)
1 tsk salt
¼ tsk gurkemeje
250 ml. olie
1 bundt koriander
5 stk grøn chili
 
Løg og hvidløg skal steges i olie.
Når de bliver brune tilsættes kylling, sød chili, salt og gurkemeje.
Skal omrøres konstant i 15 min.
Kom derefter tomat og ingefær i og kog indtil olien skiller.
Kan dekoreres med koriander og grøn chili.
Serveres med salat. 

Arabisk. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?