Logo

Kylling Kiev

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 kyllingelår
6 spsk smør
saften af ½ citron
hvedemel til panering
4 sammenpiskede æg
brødkrumme til panering
ris til servering
ærter til servering
4 citronbåde
olie til stegningen
 
Tag benet ud af kyllingelårene og opbevar dem koldt.
Bland smørret med citronsaft og afkøl.
Fordel smørret inde i kyllingelårene og pak kødet godt rundt om smørret.
Vend lårene i melet, derefter i sammenpisket æg, så i brødkrumme, så i æg og til slut i brødkrumme.
Varm olien til ca. 150ºC.
Stegt kyllingelårene gyldne i olien og flydt dem over på en bageplade.
Sæt dem i ovn på 150ºC og steg dem i ca. 15 minutter.
Server med ærter, ris og citronbåde.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?