Logo

Kylling med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g kyllingebryst uden skind og ben
150 g kogte bønner fra dåse
1-2 spsk finthakket løg
1/4 rød peberfrugt i små tern
1-2 spsk hakket persille
1-2 spsk balsamicoeddike

 
Bland bønnerne med løg, peberfrugt og persille.

Smag bønnerne til med balsamicoeddike.
Steg eller grill kyllingebrystet gyldent og gennemstegt.
Anret kyllingekødet sammen med bønnesalaten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stuvet blomkål i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kikærter med hytteostLækker vegetarisk kikærteret med hytteost, squash, mangold og æblejuice. Server retten med...
• Torskerogn med agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside down cake fra USAEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os