Logo

Kylling med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g kyllingebryst uden skind og ben
150 g kogte bønner fra dåse
1-2 spsk finthakket løg
1/4 rød peberfrugt i små tern
1-2 spsk hakket persille
1-2 spsk balsamicoeddike

 
Bland bønnerne med løg, peberfrugt og persille.

Smag bønnerne til med balsamicoeddike.
Steg eller grill kyllingebrystet gyldent og gennemstegt.
Anret kyllingekødet sammen med bønnesalaten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøfsandwich de luxeDen jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af...
• Mørbrad med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk bøf med whiskey sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-squashkageDejlig kage med banan og squash der kan serveres som dessert eller måske til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os