Logo

Kylling med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g strimlet kyllingfilet
100 g usaltede cashewnødder
2 tsk hvidløg, finthakket
1 tsk ingefær, finthakket
2-3 spsk sort chilipasta
1-1 ½ dl tomatketchup
6-7 forårsløg
3 spsk fishsauce
1 spsk sukker
2-3 spsk olie til stegning

Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side.
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter.
Tilsæt ketchup, forårsløg og smag til med fiskesauce og sukker.
Nødderne vendes i retten lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her