Logo

Kylling med Broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllinger
5 dl kyllingebouillon
25 g smør
3 spsk hvedemel
1,5 dl mayonnaise
1 pakke broccoli
1 dåse asparges (eventuelt snitter)
citronsaft
salt
peber
karry
ost

Kyllingerne skæres i 4 stykker og steges i ovnen til de er møre. Derefter afkøles de, og kødet pilles af benene og lægges i et smurt fad.
Smør smeltes og melet tilsættes under omrøring, hvorefter kyllingebouillon tilsættes lidt efter lidt, mens der røres kraftigt, så klumper undgås.
saucen afkøles noget og blandes så i en skål med broccoli, asparges, citronsaft, mayonnaise og krydderier.
Hele massen hældes over kyllingekødet.
Riv ost over og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°C.
Serveres med ris og grøn salat med ananasstykker og cremefraiche.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunruller med soltørrede tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Suppe med spinat og kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KinakyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærpavlovaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!