800 g kalkunkød i tern (1 stk kalkunsteg) 
2 store zittauer løg 
3 fed hvidløg 
1 ds  hele tomater (400 g) 
1 stk frisk ingefær ca. 4 cm 
3 tsk  spidskommen 
2 spsk  karry 
1 spsk  salt 
½ l vand 
olie 
1 dl yoghurt 
 
Skær kalkunkødet i store tern
Løg og hvidløg renses og hakkes fint
Ingefæren renses og rives eller skæres i fine strimler
Varm olien i en stor gryde, brun kødet og tag det op af gryden
Løg, hvidløg og ingefær ristes til løget er let gyldent
Krydderierne tilsættes og ristes let
Læg kødet tilbage i gryden med evt. væde og tilsæt ca. ½ liter vand
Læg låg på gryden og lad retten simre i 30 min.
Hæld væden fra tomaterne og kom dem i retten
Retten simrer nu yderligere 30 min.
Yoghurten tilsættes 
 
Tips: Serveres med løse ris og grovbrød.