Logo

Kylling med græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hel kylling ca. 1000–1200 gram
olivenolie
timian, salt og peber
saften af en citron og skallen af 1/2 citron
600 gram skrællet udkernet græskar
 
Parter kyllingen i 4 stykker.
Brun kyllingestykkerne i lidt olivenolie og drys krydderier over.
Tilsæt citronsaft og -skal, og lad det hele brune i ca. 5 minutter.
Skær græskar i skiver og anret skiverne i et smurt ovnfast fad.
Fordel kyllingen over skiverne og hæld væden fra kyllingen over.
Retten steges i en 200ºC varm ovn i ca. 25–40 minutter, indtil kyllingen
er gennemstegt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BradepandepizzaDet lyder måske noget utraditionelt at lave en pizza i en brandepande - men ikke desto...
• Marinerede ribben - diabetikerSpis noget rigtig godt i aften. Saftige, møre og velsmagende ben.
• Chop suey med bønnespirerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!