Logo

Kylling med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår eller 4 kyllingebryst
salt og friskkværnet peber
god olie eller smør til stegning
2 løg fintsnittet
1 kg små fine kartofler skrabede
1 citron i skiver
1 bdt persille
 
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber og brunes.
Tilsæt løg, kartofler og citronskiver.
Det hele vendes forsigtigt og dækkes med vand.
Retten koges ved svag varme ca. 30 min.
Kyllingestykkerne tages op, og saucen smages godt til med salt, peber og måske lidt citronsaft.
Server kyllingen sammen med saucen, drys persille over retten.
 
Tips: Persillestilkene skæres i små stykker og kommes i retten sammen med den hakkede persille, det giver en dejlig smag.
Retten kan serveres med agurkesalat.
Det smager også godt at komme lidt agurkelage i saucen ­ så bliver det som om det er sommer igen!
Retten er også god at servere på andendagen.
Hvis saucen skal jævnes mere, så tag en god skive findelt grovbrød uden skorpe og kom den i saucen, som varmes godt igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her