Logo

Kylling med persille - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 15 min. - alm. gryde: ¾-1 time.

# Ingredienser

2-3 kyllinger
2-3 bdt persille
salt, peber
50-75 g smør/margarine
2 dl vand eller bouillon
1½-2 dl piskefløde
evt. kulør

* Tilberedning

Fyld kyllingerne med persille og drys dem indvendigt med lidt salt og peber.
Brun kyllingerne en ad gangen i gryden.
Læg dem på risten og hæld vand eller bouillon i gryden.
Tryksteg 15 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tilsæt piskefløde, kog saucen godt igennem, smag den til og farv den med lidt kulør.
Del kyllingerne i halve eller kvarte, læg dem på fad med persillen og server sauce og kogte kartofler til.

Tips:
Kartoflerne kan evt. koges i trådkurv oven over kyllingerne. I så fald anvendes afbrudt kogning 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?