Logo

Kylling med pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
salt og peber
3 spsk smør
75 g pinjekerner
1 dl hvid portvin
1 ½-2 dl fløde
 
Del kyllingen i kvarter og gnid dem med salt og peber.
Brun stykkerne på alle sider i smør i en stegegryde.
Rist også pinjekernerne heri.
Hæld portvinen ved og tilsæt fløden.
Lad retten snurre under låg i ca. 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med frisk pasta til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her