500 g   strudsemørbrad udskåret til 4 tournedos 
8 stk  bacon i skiver 
1 lille  ds  gåseleverpostej 
lidt persille 
400 g   kastanier 
1 spsk   smør 
1 spsk   sukker 
600 g   kogte små kartofler 
3-4 spsk   rasp 
paprika 
150 g   cherrytomater 
500 g   grønne bønner 
 
Sauce: 
1 finthakket løg 
250 g   snittede champignon 
1 spsk   smør 
1 dl   rødvin 
 ½ spsk   tomatkoncentrat 
1 dl   bouillon 
1 dl   piskefløde 
hvidløgspeber 
Lav først saucen: 
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag til med krydderier og evt. lidt cognac. 
Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker. 
Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side. 
Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos. 
Kastanierne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. pilles og  glaseres i sukker og smør på panden. 
De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt. 
De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med. 
Der anrettes med kogte bønner.