Logo

Struer Bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g oksefars max 10%
4-6 store løg
2 kg kartofler
500 g frossen ærter
margarine
mælk
 
Kartoflerne laves til kartoffelmos.
Løg skæres i skiver og steges til bløde løg.
Kødet deles til 4 store bøffer, som steges.
Når de er stegt tilsættes ekstre fedtstof (sauce)
Ærterne skal have en hurtig opvarmning.
Anret kartoffelmosen på 4 tallerkener, læg bøffen ovenpå og de bløde løg ovenpå bøffen.
Pynt med ærterne rundt om kartoffelmosen og hæld til sidst fedtstoffet over løgene.
Det er ikke lige den mest fedtfattige ret, men du bestemmer jo selv, hvormeget fedtstof der skal hældes på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingefilet i butterdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkunkarryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte poussiner med kartofler. salvie og baconDer er noget meget sødt over det der med minikyllinger, og når man bager kartoflerne i...
• Sprøde pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os