Logo

Strudsetournedos Rossini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g strudsemørbrad udskåret til 4 tournedos
8 stk bacon i skiver
1 lille ds gåseleverpostej
lidt persille
400 g kastanier
1 spsk smør
1 spsk sukker
600 g kogte små kartofler
3-4 spsk rasp
paprika
150 g cherrytomater
500 g grønne bønner

Sauce:
1 finthakket løg
250 g snittede champignon
1 spsk smør
1 dl rødvin
½ spsk tomatkoncentrat
1 dl bouillon
1 dl piskefløde
hvidløgspeber

Lav først saucen:
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag til med krydderier og evt. lidt cognac.

Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker.
Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side.
Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos.
Kastanierne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. pilles og glaseres i sukker og smør på panden.
De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt.
De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med.
Der anrettes med kogte bønner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?