Logo

Strudsestroganoff i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g strudsestroganoff
25 g smør
1/2 dl piskefløde
2 dl bouillon
1 spsk tørret estragon
1 dl rødvin
4 spsk Dijonsennep (ej stærk)
1 broccoli i buketter
Maizena

Strudsestroganoffen steges i smørret til det tager farve.
Rødvin, bouillon og fløde hældes ved og det koger i 5-10 min.
Sennep og tørret estragon tilsættes og der smages til med salt og peber.
Retten jævnes med Maizena rørt op i vand og broccoliene tilsættes og det koger ca. 5 min. mere.
Serveres med kartoffelmos gratineret i ovnen med parmesanost og nøddeflager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksebøffer med wasabimayonnaise og grillede rødbederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasanbryst i blommesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pariserbøf - på rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mettes syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os