Logo

Strudsesteg stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg strudsevildtsteg (m/bacon)
60 g smør
60 g hvedemel
¾ l. mælk
1 spsk Danablu
1 spsk ribsgelé
2 dl piskefløde
madkulør

Strudsestegen, snøret med bacon, brunes af på panden over det hele.
Tag stegen af panden og læg den i en bradepande.

Saucen:
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i.
Mælken røres i sammen med Danablu, ribsgelé, salt, peber og madkulør.
Saucen hældes over stegen og sættes i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. Saucen hældes op over stegen af og til, min. 4 gange.
Når stegen er færdig står den og trækker lidt.
Saucen hældes over i en gryde og koges op med 2 dl piskefløde.
Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat og kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her