Logo

Kylling med shiitakesvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g spegeskinke i tynde skiver
4 stykker kyllingebryst uden skind og ben (ca. 550 g)
25 g smør
 
25 g smør
100 g shii-takesvampe - uden stok - delt i kvarte
250 g markchampignoner i halve
250 g bladselleri i skrå skiver
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Tilbehør:
½ l bearnaisesauce
1 kg aspargeskartofler.

     
Del spegeskinken i 4 portioner og fold hver portion om et stykke kyllingebryst.
Luk evt. med tandstikkere.
Lad smørret blive gyldent i en pande.
Steg kødet ved jævn varme ca. 6 min. på hver side (ca. 12 min. i alt).
Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.
Kom Bearnaisesaucen i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog under omrøring.
Tag gryden af varmen og læg låg på.
Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe og bladselleri ved kraftig varme i ca. 4 min. - vend hele tiden i svampeblandingen.
Tag den af varmen og smag til med salt og peber.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?