Logo

Kylling med stuvede kartofler, ingefær, hvidløg og stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllinger
sesamolie
2 løg
20 nye kartofler
6 spsk revet ingefær
80 ml. tamari (en type soya)
6-8 stjerneanis
8-10 fed hvidløg - pillede men hele
rosmarin
1 l. bouillon
salt, peber
 
Svits løg og kom dem over i en gryde.
Svits de 4 stykker 1/2 kylling og kom dem i gryden.
Kom resten i undtagen rosmarin og stjerneanis.
Bring til kogepunktet.
Lad simre en halv time tilsæt rosmarin og anis.
Lad simre yderligere 1/2 time.
Skum evt. et par gange mens det koger.
Server gerne med rødbedesalat til, og evt. med et par citronbåde ved siden af.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Landkylling med citron og enebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med citrongræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold roastbeef med citronsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot banana split i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os