Logo

Kylling og banan i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingebryst uden skind og ben
salt og peber
2 spsk olie
2 hakkede løg
3 fed hakkede hvidløg
1 ½ spsk stærk karry
4 tomater
2 dl yoghurt naturel
1 dl vand
1 spsk hvedemel
2–3 bananer
 
Kyllingen drysses med salt og peber.
Brunes på begge sider i olie i en sauterpande med låg.
Kyllingen tages op og løg, hvidløg og karry svitses på panden.
Tomaterne hakkes groft og kommes på panden.
Yoghurt, vand og hvedemel røres sammen til en hævning og hældes i panden.
Saucen koges op under omrøring.
Bananerne skrælles og halveres.
Kylling og banan kommes i gryden og simrer under låg i ca. 15 minutter
indtil kyllingen er gennemstegt.
Retten serveres med nykogte ris og chutney.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?