Logo

Kylling på katalansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor skrabekylling på 1,5-2 kg
salt

Fyld:
200 g udstenede svesker
100 g tørrede abrikoser, udblødte
1 dl pinjekerner
2 dl sherry

Kyllingen krydres med salt og peber ud-og indvendig.
Fyldet kommes i kyllingen og lægges i en lille bradepande.
Overhældes med sherry.
Stilles midt i en 150 º varm ovn.
Steges i 2-2 1/2 time.
Serveres med ris eller aspargeskartofler og god hvedebrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dyrekølle med kirsebær i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingebryst med estragon og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!