Logo

Kylling på kartofler og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fersk kylling
1 bøtte feta
1 kg kartofler
2 stort løg
Oliven olie
Salt, peber, muskatnød
 
Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Skær løget i små stykker.
Bland kartoflerne, løget og feta i en skål og tilsæt oliven olien, salt, peber og stødt muskat.
 
Tips: Ikke en slankeret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegt makrel med persille-chili pestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med pasta og olivensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskedeller på spid og fennikelsalat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os