Logo

Kylling Rockefeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling Rockefeller

 

Lad ikke navnet på denne ret afskrække dig. Det er smagen, ikke prisen som er rig i denne guddommeligt lækre kyllingeret. Billigt.

• Spinat bidrager med både jern og kalcium • Cremede supper kan anvendes i stedet for fløde, for at reducere fedtindholdet.

Forberedelse 15 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Kylling Rockefeller

500 g grillet eller kogt kylling

2 fed hvidløg

300 g frossen, hakket spinat

1 tsk smør eller margarine

300 g champignonsuppe

2 ½ dl hønsebouillon

½ tsk groftkværnet sort peber

3 spsk friskpresset citronsaft

salt

1 dl rasp

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 200 °C.

Pil og hak hvidløgene.

Skær kyllingen i ensartede strimler.

Optø spinaten, lad den dryppe af og tryk væden ud.

 

2 Smelt fedtstoffet ved jævn varme i en ovnfast gryde.

Steg hvidløget ca. 1 min. Rør rundt.

 

3 Tilsæt kylling, suppe og bouillon.

Rør rundt, bring det i kog og lad det koge til væsken er jævn og tyk, ca. 10 min.

Tilsæt spinat og sort peber.

Rør citronsaft i og smag til med salt. Tag gryden fra varmen.

 

4 Drys med rasp og stil retten i ovnen i 15 min., til det syder i gryden og overfladen er gylden.

 

Tips & råd

 

Kylling Rockefeller

Friskpresset citronsaft forhøjer smagen på de fleste kyllingeretter.

Hele retten får en delikat citronaroma.

Optø spinaten ved at lægge hele posen i lunkent vand.

Vend posen nu og da. Lad den ligge i vandet til spinaten føles blød.

 

MIKROOVNSTIPS

Forbered retten til og med trin 3. Læg ingredienserne i en mikro-egnet form.

Drys med rasp og sæt i mikroovnen på max effekt i 5-10 min.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 244 = kJ 1024

Kulhydrat 12 g Protein 31 g Fedt 8 g (30%) Fibre 2 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TzatzikiVores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at...
• Chokoladesouffle i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Kyllingesalat med ingefærIngefær og soya giver smag til vores anderledes, men herlige kyllingesalat med...
• Pizza med klementinerSødt og friskt bogværk med klementiner, marcipan og nødder. Pizzaerne indeholder kun lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!