Logo

Kylling stegt som vildt - Vildtkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 små kyllinger
tørrede enebær
bacon
2 dl fløde
Maizena
kulør
salt, peber
ribsgelé
 
Kyllingerne gnides indvendig med salt og knuste enebær.
Lægges i et smurt ovnfast fad.
Baconskiver lægges over brystet.
Brunes ca. 15 min. ved 225ºC
Hæld fløden ved, knæk en bouillonterning i, skru ned til ca. 180ºC og
læg alufolie over.
Lad kyllingerne stege, til de er møre (ca. en times tid).
Spæd evt. med lidt vand.
Hæld væden fra til sauce, tilsæt kulør, smag til og jævn med Maizena.
Server med små kogte kartofler og fx. ribsgelé.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?