Logo

Kyllinge-pastagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pakke kyllingefileter / kyllingebryst i strimler (ca. 300 gram)
1 pakke frisk pasta
¼ liter madlavningsfløde
2-3 kopper frossen spinat
1 bundt purløg
Chili con carne krydderi
eventuelt lidt salt
 
Bland ca. 3 spsk vand i chili con carne krydderiet i en skål.
Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden.
Sæt vand over til pasta med en tsk salt i. kom pastaen i det kogende
vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken).
Si vandet fra.
Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof.
Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat.
Klip da purløg og tilsæt det.
Smag eventuelt til med lidt salt.
Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem.
Servér med salat og flûte.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?