Logo

Kyllinge-pastagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke kyllingefileter / kyllingebryst i strimler (ca. 300 gram)
1 pakke frisk pasta
1/4 liter madlavningsfløde
2-3 kopper frossen spinat
1 bundt purløg
Chili con carne krydderi
eventuelt lidt salt
 
Bland ca. 3 spsk vand i chili con carne krydderiet i en skål.
Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden.
Sæt vand over til pasta med en tsk salt i. kom pastaen i det kogende
vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken).
Si vandet fra.
Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof.
Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat.
Klip da purløg og tilsæt det.
Smag eventuelt til med lidt salt.
Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem.
Servér med salat og flûte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ostesoufflé med kålsalatOst og kål har det godt i hinandens selskab. Her er osten bagt og kålen rå. Det er en...
• Flamsk vildsvinestuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehøne med druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os