Logo

Kyllingepande med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingepande med champignon

 

God fast food, som du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i vindueskarmen, så giv retten et smagfuldt drys før servering.

Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 pakke champignon i skiver (200 g)

1 spsk olie

1 pakke kyllinge-inderfilet

1 dl bouillon

1 dl fløde 9%

1 tsk majsstivelse

200 g friske eller frosne sukkerærter

2-3 forårsløg

salt og peber

Tilbehør: kartofler, ris, pasta, nudler eller brød

*

 

Brun de skivede champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne.

Steg under omrøring 3-4 min. og tilsæt bouillon.

Lad retten simre 5 min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.

Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.

Vend dem i retten og kog det igennem et par min.

Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør.

 

Kyllingepande med champignon


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BerianiBeriani -eller biryani er i familie med mellemøstlige og sydasiatiske retter der blandt...
• Hønsesalat med krydderurterHønsesalat er et hit - også med kylling. Vi har stegt kyllingeskindet sprødt, og brugt det...
• Æblesalat med kyllingLet og nærende salat med kylling og æbler, der kan være klar på kun 15 minutter
• Sprødstegte ål, råstuvede kartofler og rødbedesylt med blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os