Logo

Kyllingepande med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingepande med champignon

 

God fast food, som du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i vindueskarmen, så giv retten et smagfuldt drys før servering.

Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 pakke champignon i skiver (200 g)

1 spsk olie

1 pakke kyllinge-inderfilet

1 dl bouillon

1 dl fløde 9%

1 tsk majsstivelse

200 g friske eller frosne sukkerærter

2-3 forårsløg

salt og peber

Tilbehør: kartofler, ris, pasta, nudler eller brød

*

 

Brun de skivede champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne.

Steg under omrøring 3-4 min. og tilsæt bouillon.

Lad retten simre 5 min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.

Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.

Vend dem i retten og kog det igennem et par min.

Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør.

 

Kyllingepande med champignon


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her