Logo

Kyllingepakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 kyllingesnitzler
4 spsk balsamicoeddike
salt
peber
4 spsk revet ost
4 spsk hakkede sorte oliven
2 fed hvidløg
olie

Hver kyllingeschnitzel får et rids på langs, heri lidt af eddiken.
Kødet fordeles på alufolie oglægges i et ovnfast fad.
Over hver snitzel kommes hakket oliven, revet ost, løg og lidt olie.
Pakkerne lukkes til.
Steges i ca. 20 min. ved 225°C
Hertil serveres pasta eller ris saucen kan evt. være en bechamelsauce med ost i
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?