Logo

Kyllingeoverlår i pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
8 persillekviste
50 g smør
 
Sauce
2-3 dl persillekviste
2 dl vand
2 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
 
Tilbehør:
500 g frisk grøn pasta
600 g dampet broccoli. 
 
Kyllingelår:
Skær benene ud af kyllingelårene med en lille spids kniv.
Læg en persillekvist i hvert lår og luk igen med en kødnål.
Lad smørret gyldne i en pande og brun kyllingelårene på alle sider, ca. 8
min. i alt og tag dem derefter op.
 
Sauce:
Rist persillekvistene et øjeblik i resten af smørret i panden og hæld vand og piskefløde ved.
Læg kyllingelårene tilbage i saucen.
Steg dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Tag kyllingelårene op og hold dem varme.
Blend saucen ved hurtigste hastighed (ca. 30 sek.) og hæld den derefter
tilbage i panden.
Kog saucen ind til passende konsistens.
Tilsæt salt og peber og smag saucen til. 
 
Fjern kødnålene fra kyllingelårene og halver dem. Anret de halve kyllingelår
på tallerkener sammen med pasta og lidt af saucen.
Server resten i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her