Logo

Kyllingebryst i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kyllingebryst (ca. 200 gram)
4 tsk smør
2 tsk olie
2 appelsiner (ubehandlede)
1 tsk reven appelsinskræl
1 tsk honning
2 nip friskreven ingefær
2 tsk mandelsplinter
nogle små friske mynte blade
salt og hvid peber
 
Tør kødet grundigt af.
Varm 2 tsk smør sammen med olien i en stegepande og brun kødet godt
på begge sider for kraftig varme i ca. 5 minutter, hvorefter det drysses
godt med salt og peber.
Skyl 1 appelsin, tør den og riv 1 tsk af skrællen.
Pres begge appelsiner.
Tag kødet af panden og kog stegeskyen med appelsinsaften.
Derefter krydres appelsinsaucen med reven appelsinskræl, honning og
ingefær, 2 spsk smør og mandelsplinterne tilsættes.
Læg kødet tilbage i gryden og lad det snurre mørt for middel varme i
ca. 15 minutter.
Det skal vendes flere gange i løbet af stegetiden og overøses med
saucen.
Til sidst smages saucen til med lidt salt, og kødet anrettes i saucen på en
varm tallerken.
Skyl og tør myntebladene, klip dem fint og drys dem over retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her