Logo

Kyllingebryst a la mormor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingebryst a la mormor


En god dansk forårsklassiker er persillestegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat. Her har vi lavet en version med kyllingebryst lidt nemmere, men bestemt lige så lækkert.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryst

1 bdt persille

15 g smør

200 g rabarberstilke

50 g rørsukker

1 agurk

½ dl sukker

½ dl eddike

salt og peber

Tilbehør: kartofler

*

 

Snit rabarber i 2 cm stykker og varm dem igennem med sukker under låg.

Tag låget af og lad dem simre ca. 5 min.

Hæld dem i en skål til afkøling.

Halver agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver.

Vend dem med 1 tsk salt og lad dem trække i en sigte 10 min.

Mariner med sukker og eddike og kværn frisk peber over.

Skær en lomme i hvert kyllingebryst og krydr med salt og peber.

Fyld dem med skyllet, persille og bind med snor.

Brun på en pande med smør, skru ned og lad dem stege 5-7 min. på hver side.

Server kogte kartofler, rabarber og agurkesalat til.

 

Kyllingebryst a la mormor

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte ris med kylling og æblerBrug en rest kogte ris til denne ret. Har du ikke en rest, så begynd med at koge risene
• Thaikylling med rødkål og kokosmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PaprikakyllingEn velsmagende hverdagsret, hvor det hele tilberedes i ovnen i et fad. Både grønsager og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!