Logo

Kyllingebryst a la mormor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst a la mormor


En god dansk forårsklassiker er persillestegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat. Her har vi lavet en version med kyllingebryst lidt nemmere, men bestemt lige så lækkert.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryst

1 bdt persille

15 g smør

200 g rabarberstilke

50 g rørsukker

1 agurk

½ dl sukker

½ dl eddike

salt og peber

Tilbehør: kartofler

*

 

Snit rabarber i 2 cm stykker og varm dem igennem med sukker under låg.

Tag låget af og lad dem simre ca. 5 min.

Hæld dem i en skål til afkøling.

Halver agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver.

Vend dem med 1 tsk salt og lad dem trække i en sigte 10 min.

Mariner med sukker og eddike og kværn frisk peber over.

Skær en lomme i hvert kyllingebryst og krydr med salt og peber.

Fyld dem med skyllet, persille og bind med snor.

Brun på en pande med smør, skru ned og lad dem stege 5-7 min. på hver side.

Server kogte kartofler, rabarber og agurkesalat til.

 

Kyllingebryst a la mormor

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her