Logo

Kyllingebiks med porrer og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingebiks med porrer og gulerødder


Prøv en nem og lækker biksemod med friske grønsager og kyllingekød det hele på en pande.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 porrer

250 g gulerødder

300 g kogte kartofler

275 g kyllingebryst uden skind

1 spsk olie

frisk timian

salt og peber

Tilbehør:

Worcestershire sauce

75 g syltede rødbeder

*

 

RENS porrerne, og skær dem i skiver.

Skræl gulerødderne, og skær dem i terninger.

Skær de kogte kartofler i terninger.

 

SKÆR kyllingekødet i terninger, og brun det på en pande med lidt olie.

Krydr med salt og peber, og tag kødet af panden.

 

STEG nu porrer og gulerødder på panden med lidt olie, og tilsæt timian, salt og peber.

Tilsæt kartoflerne efter ca. 5 min., og steg videre.

Tilsæt kødet efter ca. 5 min., og varm retten godt igennem.

 

SMAG til med salt og peber, og server med Worcestershire sauce og syltede rødbeder eller med en krydret chutney.

 

 

Kyllingebiks med porrer og gulerødder


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?