Logo

Kyllingebryst med original mexicansk salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g kyllingebryst i strimler
olie til stegning
1 dl fløde
2 dl mexicanske ris
3 dl vand
salt
 
Salsa:
1 ds flåede tomater
1 finthakket rødløg
1 fed knust hvidløg
1/2 meget finthakket grøn peber
1/2 tsk koriander
chili efter smag
 
Alle salsa ingredienser blandes sammen i nævnte rækkefølge og skal
derefter stå og trække 1/2-1 time.
Risene koges og tages af.
Kyllingen svitses.
Salsa og fløde tilsættes og koges i 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Miniburgere - SlidersSliders er et amerikansk begreb for små burgere serveret med forskelligt fyld. Man får...
• Dykand i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad stegt som steaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!