Logo

Kyllingebryst med peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med peberfrugter

25 g smør
300 g kyllingeinderfilet
3 røde peberfrugter (ca. 300 g)
3 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
200 g Cheasy Friskost med løg og urter 9%
2 spsk hvedemel
4 dl vand
2 tsk edelsüsspaprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: hakket, bredbladet persille
Tilbehør: 320 g løse ris

Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits kyllingekødet i ca. 1 minut. Tag kødet op.

Smelt resten af smørret og svits grønsagerne i ca. 1 minut.

Rør Friskost og hvedemel sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt.

Hæld jævningen i panden og bring retten i kog under omrøring.

Kom kødet tilbage i panden og tilsæt paprika, salt og peber.

Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 minutter. Smag den til.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her