Logo

Kyllingebryst med salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 mellemstore løg
2 dobbelte kyllingebryster
10-12 blade salvie
salt, friskkværnet peber
1 spsk revet citronskal
30 g smør
1 spsk olie
2 1/2 dl bouillon af terning
100 g creme fraîche
sukker
1 tsk citronsaft
1-2 spsk hvedemel
 
Pil og hak løgene.
Løsn skindet på kyllingekødet og læg 3-4 salvieblade mellem skind og kød.
Læg hakket løg, salvieblade og reven citronskal på kødet og fold det sammen med skindsiden udad.
Sæt kødnåle i eller bind omkring med bomuldsgarn.
Brun smør og olie i en gryde, kom kødet i, brun det godt på begge sider og tag det op.
Tilsæt resten af løgene og hæld bouillonen ved.
Lad det koge godt igennem og kom kødet i.
Fortsæt stegningen ved svag varme og under låg i ca. 30 min.
Vendes en gang.
Tag kødet op, fjern kødnålene og hold kødet varmt. Rør cremefraiche i skyen og lad det koge ind.
Smag til med salt, peber og et nip sukker.
Kom saucen i blenderen og blend den ensartet og cremet.
Hæld saucen i gryden igen og tilsæt jævning under omrøring.
Tilbehør: Pasta og kogte asparges.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blesbuksteak med æbleBlesbukken er en slags antilope, der er udbredt i Sydafrika. I denne opskrift laves...
• Lever med kartoffelmosEt let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og tid. En god ide til...
• Bøf OscarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os