Logo

Kyllingebryst og prosciutto i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst og prosciutto  i airfryer 

 
Læg salvieblade på et kyllingebryst og pak prosciutto om; det giver denne enkle kyllingeret et sofistikeret udtryk. At lægge kyllingebryst i en airfryer er ikke kun nemt og hurtigt, det er også imponerende!
5 min forberedelse. 12 min kogetid. 2 portioner

 
# Ingredienser
2 små kyllingebrystfileter
4 friske salvieblade
4 skiver prosciutto
1 bundt tykke aspargesspyd
olie, til at dryppe
Citronbåde, til servering
Købt hollandaise sauce, til servering

 
* Tilberedning
Top hvert kyllingestykke med 2 salvieblade, og pak derefter
med prosciutto-skiverne for at sikre bladene.
Læg pakker med samlingen nedad i airfryeren.
Spray med olie.
Kog ved 180 °C i 8 min.

 
Kom aspargesene i airfryeren og sprøjt med olie.
Kog i 4 min mere eller indtil kyllingen er gennemstegt.
Læg kylling og asparges på tallerkener.
Dryp med olie og server med citronbåde og sauce.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her