2 gulerødder (200 g) 
1-2 pastinakker (200 g) 
2 rødbeder (150 g) 
200 g rosenkål 
1 lille porre (100 g) 
1-2 spsk  olivenolie 
¾ tsk  salt friskkværnet peber 
4 spsk  hakket persille 
evt. ¾ dl vand 
ca. 400 g kyllingebrystfileter 
10 g smør til stegning 
Tilbehør: Brød eller kogte kartofler. 
        
Skræl og skyl gulerødder, pastinakker og rødbeder, og skær dem i ensartede og ikke for store stykker.
Skær rodskiven af rosenkålene, og fjern evt. de yderste blade. 
Skær rosenkålene i kvarte. 
Skær rodenden af porren, træk det yderste blad af, og skær noget af den grønne top af. 
Skyl porren grundigt, og skær den i skrå skiver på ca. 1 cm. 
Opvarm olien i en stor pande eller sautérpande, og tilsæt alle grønsagerne på én gang. Svits 3-4 minutter. Vend ofte i grønsagerne. 
Tilsæt salt, peber, persille og evt. vand. 
Svits videre 2-3 min. eller længere, hvis grønsagerne ønskes mere møre. 
Brun og steg kyllingebrystfileterne på en pande ca. 7 minutter på hver side, til kødsaften er klar, og kødet ikke længere er lyserødt indeni. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt på panden. 
Tips: Er der skind på kyllingebrystfileterne, steges de på en tør pande med skindsiden nedad først, så noget af fedtet smelter af.