Logo

Kyllingefilet i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kyllingefilet
4 plader butterdej
spinat i en mængde man synes er passende
friske champignoner
salt
peber

Kyllingefileten skæres i små stykker, og steges hurtigt på en meget varm pande. Gerne i en sojaolie, da det giver en god smag.
Derefter snittes spinaten i meget fine stykker, og butterdejspladerne rulles tynde. På en butterdejsplade, lægges en mængde spinat, og en smule kylling. Derpå lægges nogle snittede champignoner og der drysses med salt og peber, inden der lægges endnu en plade butterdej, der trykkes sammen med den i bunden. Det ser flot ud hvis det gøre med en gaffel.
Derefter bages det hele til butterdejen begynder at få en flot gylden farve. Der kan evt. pensles med olie før bagning.
Retten anrettes på en tallerken, med lidt grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet sur-sød kyllingNem aftensmad, som du kan have klar på et kvarter. Nogle gange skal det stærkt med at få...
• Rød karry med kalkun og græskarThaikarry er hurtig og velsmagende mad, og danske grønsager som porrer og græskar passer...
• Hamburgerryg i lyntempoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Familie kageServer som dessertkage til de store fester, men husk og lave meget for det bliver spist
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os