Logo

Kyllingefilet i ovnen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
170 g kyllingefilet
50 g løg, skåret i tern
50 g squash i tern
100 g peberfrugter, skåret i tern
200 g hakkede flåede tomater
½ - 1 tsk karry
salt
peber
karry
hvidløg efter smag

Kyllingekødet krydres og brunes let på panden og lægges herefter over i et ovnfast fad.
Løgene brunes på panden, og resten af ingredienserne tilsættes og svitses med i få minutter.
Smages til med krydderier og hældes over kyllingekødet.
Sættes herefter i ovnen i ca. 30 minutter ved 200ºC.
Server med 75 g kogte ris til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her