Logo

Kyllingefilet med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g kyllingefilet
1 tomat
25 g forårsløg eller rødløg
25 g salatost i tern

Skær en lomme i kyllingefileten, og læg en blanding af fint hakkede salatoste tern, forårsløg og tomater (uden kerner) ind i lommen.
Lægges i et fad og krydres med salt og peber
Steges i ovn ved ca 210ºC i 30-40 minutter.
Serveres med en god salat og evt. pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varme sardinbrød + Svinekam, stegt som vildtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med courgetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med indonesisk marinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os