Logo

Kyllingefilet med courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk kyllingefilet/-mørbrad
1 gul courgette
4 fed hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille
Olivenolie
Salt og peber
 
Retten er serveret med kartofler der er kogt med løvstikke, hvilket
giver en vidunderlig frisk smag.
Varm olivenolien på en pande og rist kyllingen i to-tre minutter.
Tilsæt fintsnittet courgette og hvidløg.
Rist det yderligere i fem min.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
Servér med de gode kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sukkersaltet torsk med olivenbraiseret gulerod og pastinakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klipfisk med AïoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TorskesympfoniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnød/Ahorn gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os