Logo

Kyllingefilet med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter
6 kartofler
3 gulerøddder
50 g rodselleri
100 g kålrabi
3 spsk olivenolie
2 spsk sojasauce
3 spsk lys portvin
2 spsk lys sirup
salt
peber

Grøntsagerne skære i stave og kylling i strimler.
Svits halvdelen af kødet i olien ved kraftig varme
Tages op og resten steges.
Skru ned og steg rodfrugterne al dente
Skru op og tilsæt kødet. Hæld sojasauce, portvin og sirup i og lad det koge op og smag til med salt og peber.
Server en blandet salat til evt. med avocado og valnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her