Logo

Kyllingefilet med parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllingefileter
1 æg
1 spsk mælk
1/2 dl rasp
friskrevet parmesan
lidt peber
olivenolie

et par fintsnittede fennikler
en håndfuld grønne oliven med sten
1 skrællet citron i tynde skiver
salt
olivenolie
friskkværnet peber

Tryk 2 kyllingefileter helt tørre. Giv dem et hurtigt bad i 1 æg pisket sammen med 1 spsk mælk.
Derefter skal kødet vendes i en blanding af 1/2 dl rasp, friskrevet parmesan og lidt peber.
Steg kyllingefileterne gyldne i rigelig olivenolie.
De skal have omkring 4 minutter på hver side og ikke mere.
Ellers bliver de tørre.
Bland et par fintsnittede fennikler, en håndfuld grønne oliven med sten
og 1 skrællet citron i tynde skiver.
Smag til med salt, olivenolie og friskkværnet peber.
Smør et par bruchetta med tapenade eller læg semi-dried tomater på.
Servér til kyllingefileterne sammen med salaten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksefilét med artiskokbunde, bagt kartoffel og madeirasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasanbryst pakket i savojkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parteret kalkunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mexikansk burger med grønsagsfritter og KaramelcremeRigtig burger, the mexican stile med ovnbagt tilbehør og Karamelcreme som på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!