Logo

Kyllingefilet med ostefyld og ovnbagte rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let og lækker hovedret der kasn serveres med ovnbagte kartofler eller rodfrugter ...

450 g kyllingebryst
1 spsk (oliven)olie
Fyld:
4 spsk frisk basilikum
2 spsk kvark 5+
2 spsk reven parmesan
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
peber
1 dl mozzarella 30+

 

1. Sæt ovnen på 225°C. Smør en plade eller brug bagepapir.

 

2. Begynd med fyldet: Bland ¾ af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille skål.

 

3. Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i.

Hold åbningerne sammen med tandstikkere.

 

4. Opvarm olien på en teflonpande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.

 

5. Læg kyllingefileterne på bagepladen.

Drys med mozzarella og resten af basilikummen.

Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 minutter til kyllingefileterne er helt gennemstegte. Dæk med alufolie hvis de bliver for mørke.

 

Server straks med ovnbagte kartoffelbåde og/eller ovnbagte rodfrugter.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her