Logo

Kyllingegryde, brasiliansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pæn stor friskslagtet kylling
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 spsk olie
2 spsk middelstærk karry
1 tsk koriander
½ tsk stødt spidskommen
1 tsk ingefærpulver
1 knsp cayennepeber
1-1 ½ tsk salt
1 ds hakkede flåede tomater
 
Tilbehør:
Løse ris
Bananer skåret i skiver og dryppet med citron
Kokosmel
Saltede jordnødder
Chutney
 
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet.

Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver.
Skær peberfrugterne i strimler.

Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien.
Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre.
Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op.
Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryderetten.
Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt
vand, hvis det ser tørt ud.
Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her