Logo

Kyllingelår med citron og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kyllingelår med overlår
2-3 friske løg
2 små økologiske citroner
2 stilke frisk timian
2 tsk honning
salt og peber
 
Tilbehør:
salat af krølsalat, bladselleri og røde kidneybeans med olie-eddikedressing
 
Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af.
Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande.
Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter.

Krydr med timian og kom honning på panden.
Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet.
Læg tynde skiver citron ovenpå.
Sæt fadet midt i en 200ºC varm ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 min.
Server med en blandet salat til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspættefileter på grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HamburgereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemignon-bøf med broccolisalatVil du din kæres hjerte vinde, sæt da tomater og kartofler på pinde. Grill kød og spyd i...
• RejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os