Logo

Kyllingelår med citron og timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår med overlår
2-3 friske løg
2 små økologiske citroner
2 stilke frisk timian
2 tsk honning
salt og peber
 
Tilbehør:
salat af krølsalat, bladselleri og røde kidneybeans med olie-eddikedressing
 
Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af.
Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande.
Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter.

Krydr med timian og kom honning på panden.
Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet.
Læg tynde skiver citron ovenpå.
Sæt fadet midt i en 200ºC varm ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 min.
Server med en blandet salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her