Logo

Kyllingelår med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 kyllinge overlår
2 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
2 store usprøjtede citroner i 1 cm tykke skiver
frisk rosmarin, salvie og timian
havsalt, peber
 
Med en morter knuses hvidløgene sammen med en knivspids havsalt, tilsæt olien lidt af gangen indtil hvidløget er blevet til en cremet tyk pasta.
Gnid kyllingestykkerne ind i hvidløgscremen også ind under skindet og lad dem marinere køligt 2 timer eller natten over.
Fordel citronskiverne på et ovnfast fad med en lille kvist rosmarin, timian og et blad salvie på hver skive.
Læg kyllingestykkerne på hver sin citronskive og steg dem i ovnen ved 200ºC i 45-60 min til de er gyldne og saften klar.
Serveres med friskbagt brød, som bruges til at "søppe" stegeskyen med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her