Logo

Kyllingelår med bacon og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 hele kyllingelår per. pers.
1 skive bacon pr. kyllingelår
salt, peber, paprika edelsüss
olie
 
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og rigeligt med paprika.
Pensl rigeligt med olie.
Sættes i ovnen ved 180ºC og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssuppe med rejer og bruschettaEn fløjlsblød suppe, som også smager dejlig iskold på en varm sommerdag
• Linsefrikadeller 2005En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøffer med bacon og pebberfrugtLækre bøffer lavet af hakket oksekød med bacon og pebberfrugt, der laves i ovnen. Kan...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!