Logo

Kyllingelår med bacon og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 hele kyllingelår per. pers.
1 skive bacon pr. kyllingelår
salt, peber, paprika edelsüss
olie
 
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og rigeligt med paprika.
Pensl rigeligt med olie.
Sættes i ovnen ved 180ºC og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her