Logo

Kyllingelår med bacon og paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 hele kyllingelår per. pers.
1 skive bacon pr. kyllingelår
salt, peber, paprika edelsüss
olie
 
Flå/skær skindet af kyllingelårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikle nu baconen om underlåret.
Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og rigeligt med paprika.
Pensl rigeligt med olie.
Sættes i ovnen ved 180ºC og steges i ca. 50-60 min.
Kødsaften skal være klar. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SesamkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os