Logo

Kyllingelår med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 hele kyllingelår
1 stk sliced bacon pr. lår
salt og peber
paprika edelsüss
olie
 
Flå/skær forsigtigt skindet af lårene.
Krydr med peber på hele låret.
Vikl en skive bacon om underlåret.
Skær et par snit i overlåret og krydr med salt og masser af paprika og pensl rigeligt med olie.
Lægges på en rist og sættes i en kold ovn.
Skru op på 180ºC og lad lårene få ca. 1 time.
Tjek om kødsaften er klar.
 
Tips: Kan serveres med karfoffelgratin som er lavet af kartofler, hakket løg, salt og peber og et par smørklatter.
Ikke nok med det smager godt det ser også godt ud!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwichbolle med pastrami og avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidkålsfad med pebreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spareribs med abrikosmarinadeAbrikosmarinerede til spareribs, en dejlig marinade til give smag til dine spareribs. Det...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os