Logo

Kyllingelår med majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingelår med majs

800 g dybfrossen kyllingeoverlår

1 suppevisk

salt

4 hele peberkorn

1 laurbærblad

1½ spsk smør eller margarine

2½ spsk hvedemel

citronsaft

1 tomat

1 ds majs

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg

*

Læg kødet i så meget vand, at det står halvt op om det.

Bring det i kog og skum.

Tilsæt suppevisk, salt, hele peberkorn og laurbærblad· og lad det koge sagte, til kødet er mørt - ca. 35 minutter.

Fjern skind og ben og skær kødet i passende stykker.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med ca. 2,5 dl af den siede suppe fra kødet og hakket tomattern.

Lad saucen koge sagte i 10 minutter og smag til med citronsaft og eventuelt lidt mere salt.

Bland de afdryppede majs og rigeligt klippet persille i saucen og hæld den over kødet ved serveringen.

Server kogte kartofler eller løse ris til.  

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunschnitzel med limeDenne farvestrålende og lækre ret er fantastisk hurtig at lave. Den perfekte...
• Stroganoff LuxusNydelse på russisk! Denne klassiske kødret bliver fuldkommen med cremefraiche, cognac og...
• KineserbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!