Logo

Kyllingelår sprøde og hede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingelår sprøde og hede

 

Med denne opskrift skaber du en ægte amerikansk smagsoplevelse i dit eget køkken. Kyllingelårene passer både børn og voksne. American-style.

• Det gule majsmel tilfører A-vitamin • Friskpresset limesaft giver masser af smag og C-vitamin. Forberedelse 10 min. Tilberedning 30 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Sprøde og hede kyllingelår:

8 kyllingelår (uden skind)

2 æggehvider

1 dl majsmel

2 tsk chilipulver

½ tsk spidskommen

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet sort peber

½ dl friskpresset limesaft

GARNERING: limebåde og persille

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 200 °C.

Smør et ovnfast fad eller en bradepande med smør og stil det til side.

 

2 Pisk æggehviderne let i en dyb tallerken.

Bland majsmel chilipulver, spidskommen, salt og peber godt i en anden dyb tallerken.

 

3 Dyp kyllingelårene først i æggehviden og dernæst i melblandingen.

Sørg for at de bliver helt dækket af paneringen.

 

4 Læg kyllingelårene i det smurte fad og steg i ovnen i 20 min.

Vend dem en gang.

Dryp med limesaften og steg i yderligere 10 min., til kødsaften er helt klar og gennemsigtig.

 

5 Anret kyllingen på et serveringsfad og garner med både af lime og persille.

 

Tips & råd

 

Kyllingelår sprøde og hede

Kyllingevinger kan erstatte lårene. Del vingerne i tre dele ved leddene og kasser den yderste spids. Fjern skindet.

 

Kyllingelår sprøde og hede

Vend vingerne i æggehvide, paner dem i melblandingen og steg i ovnen i 10 min.

Dryp med friskpresset lime og steg i yderligere 10 min.

 

GENVEJ

Hurtig måde at panere på: læg melblandingen i en plastpose, læg kyllingelårene i, efter at de er vendt i æggehvide. Læg fire lår i ad gangen og ryst posen.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 258 = kJ 1083

Kulhydrat 18 g Protein 33 g Fedt 6 g (21%) Fibre 1 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin - mandelkage (uden mel)Denne særdeles velsmagende skærekage følger en opskrift, der kan føres tilbage til...
• Kylling i karry og champignonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Canadiske spareribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• PaprikakyllingEn velsmagende hverdagsret, hvor det hele tilberedes i ovnen i et fad. Både grønsager og...
• Jordbærtærte med råcremeJordbærtærte med råcreme hæver sig højt over jordbær med fløde (der er for svært at udtale...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!