
 
Både kyllingekødet og linserne er krydret med en spændende
blanding af tørrede krydderier, citronskal og chili. Tilbered evt. lidt ekstra
kylling og brug i en frokostsalat med nudler. 
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
2 kyllingebryst 
1 tsk hel spidskommen 
1 tsk fennikelfrø 
½ tsk hel koriander 
1 økologisk citron 
½ frisk rød chili 
100 g Puy linser (grønne linser) 
250 g gulerødder 
250 g blomkål eller broccoli 
1 spsk citronsaft 
2 spsk olie 
frisk koriander eller persille 
salt og peber 
*
 
Rist de tørre krydderier på en tør varm pande et øjeblik og
knus dem derefter i en morter eller krydderikværn. 
Bland dem med fintrevet citronskal, finthakket chili (uden
frø og mellemvægge) og ½ tsk havsalt. 
Gnid halvdelen ind i kødet. 
 
Kog linserne i letsaltet vand ca. 20 min. 
 
Skræl gulerødderne og skær dem i terninger eller skiver. 
Rens blomkål eller broccoli og del dem i små buketter. 
Vend grønsagerne i linserne og kog videre ca. 5 min. til
linser og grønsager er møre. 
Dryp af i en sigte. 
 
Pisk citronsaft sammen med 1 spsk olie, resten af
krydderiblandingen, salt og peber.
Vend linser og grønsager i. 
Steg kyllingebrysterne på en varm pande med olie ca. 7 min.
på hver side.
Server med linsesalaten og grønt drys. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin